Bildbeskrivning
Bildbeskrivning

Midsommarfirande

Midsommarfirandet sker varje år på midsommardsgen kl 15.00 på Ångbåtsbryggan med barndans, lotterier, fiskdamm och kaffeservering. Dagen innan smyckas och reses midsommarstången.

 

Poängpromenader

En gång per vecka under sommaren ordnar Föreningen Mollösund poängpromenader för vuxna och barn med start vid Ångbåtsbryggan. Banan läggs på olika sätt varje gång och du kanske kommer till ställen som du aldrig sett förut i det gamla och nya Mollösund. I år är det varje tisdag med start mellan 18:30-19.

Facit publiceras på vår facebooksida och på anslagstavlan i hamnen.

 

Allsångsafton

En kväll i juli är det allsång med Olle och hans vänner på Ångbåtsbryggan. En gammal tradition som väckts till liv igen de senaste åren. Vi sjunger gamla kända låtar till levande musik. Kaffeservering för den som är sugen.

 

Julmarknad

Julmarknad anordnas traditionsenligt i f d skolan den sista lördagen i november. Utställare från när och fjärran bjuder ut sina varor och det är också kaffeservering.

 

Fackeltåg

När det är som mörkast på året och vi behöver lysa upp samhället lite extra vandrar vi med tända facklor genom det gamla Mollösund, vanligtvis den första lördagen i januari med start klockan 17.

Efteråt serveras glögg till vuxna samt bullar, pepparkakor och varm choklad till barnen.